real time web analytics
Word vriend van het Historisch Spektakel!
Aanmelden WhatsApp Feed met mededelingen

Wij kunnen jullie steun gebruiken!

Historisch Spektakel Grave 1674

Beste mensen,

In 2024 organiseren we de vierde editie van het Historisch Spektakel Grave. Het evenement heeft ook dit jaar een gratis toegang. Met in de gehele binnenstad activteiten, demonstratie en historische beleving voor jong en oud. 

Wij organiseren het evenement met een kerngroep van 10 vrijwilligers en daarom heen tientallen betrokkenen uit Grave maar ook ver daarbuiten.
Om dit te kunnen blijven doen hebben wij steun nodig om dit ook financieel mogelijk te maken. Vandaar dat wij een beroep doen op kleine en grote sponsors. Vanaf €25 ben je al officieel 'Vriend van het Historisch Spektakel' en vanaf €100 behoor je tot het illusture 'Gezelschap 1674', waarvoor we enkele speciale activiteiten organiseren.

Uw bijdrage kunt u doen via een bankoverschrijving naar ING bank ten name van Stichting Vestingstad Grave NL50ING 0674 8030 94 o.v.v. uw naam en HSGrave. of door onderstaande QR code in te scannen (staat op €10,00 ingesteld).

Donatie HS2024

Zij zijn er
ook klaar voor!
1674

Deel deze pagina

Organisatie

De Cloveniers of Schutterye tot Grave tekende voor de organisatie van het Historisch Spektakel in 2016 en 2017. Vanaf 2020 hebben de vrijwilligers van Stichting 0486 Producties het stokje over genomen.

Meer lezen

Bereikbaarheid

Grave ligt aan de N324 en N 321, 25 minuten rijden van Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Parkeren buiten de vesting.

Meer lezen

Meer informatie

Meer lezen

Pers

Het evenement leent zich uitstekend voor reportages, interviews en beeldverslagen. Wij willen u daar zoveel als mogelijk in faciliteren. Kijk voor naslag materiaal naar onze Youtube kanaal en Flickr Beeldbank. Of neem contact op met peter@historischspektakel.nl

Meer lezen