real time web analytics

Jij doet mee op 6+7 april 2024?

Historisch Spektakel Grave 1674

Beste mensen van de media,

Het Historisch Spektakel 1674 in de Vestingstad Grave is uitermate geschikt voor media publicaties. Ook voor het maken van foto's en video beeldmateriaal faciliteren wij graag. Het Festival en het decor van de oude vesting is uniek en wordt dan al veel gebruikt voor reportages en documentaires (b.v. NTR 1672 Rampjaar). Voor de pers hebben wij speciale acreditaties, waardoor u op de hoogte wordt gehouden van hoogtepunten. Daarnaast trakteren wij u tijdens de dagen graag op een kopje koffie of thee en een broodje.

Wij willen u daar zoveel als mogelijk in faciliteren. Kijk voor naslag materiaal naar onze Youtube kanaal en Flickr Beeldbank. Of neem contact op met peter@historischspektakel.nl

Wilt je meer info of aanmelden als deelnemer? Dat kan kan via mail of volg @HSGrave op Facebook en Twitter of meld jezelf aan op de Whatsapp nieuwsfeed van het Historisch Spektakel 2024, via deze link.


Kampement
Het kampement is geopend van vrijdag 5 april 15:00 uur tot maandag 7 april 12:00 uur.
De plaatsen worden toegewezen door de coordinatoren van het kampement:
Rob (06-631994122) en Hans (06-42438546)

Verkeer
De binnenstad van de Vestingstad Grave is voor een groot gedeelte autovrij en de  Zijn er bijzondere omstandigheden (rouwstoet of bijzondere ontheffingen neem dan contact op met coordinator verkeer: Martijn (06-10751711).
Autobussen met deelnemers kunnen langparkeren bij wegrestaurant De Elft (Bosschebaan 1, 5363 SW Velp, 10 minuten lopen van het festivalterrein).

Aanmelden Pers

Leden van de pers (amateur of professioneel) kunnen zich hieronder aanmelden of contact zoeken met de organisatie via info@historischspektakel.nl

Zij zijn er
ook klaar voor!
1674

Deel deze pagina

Organisatie

De Cloveniers of Schutterye tot Grave tekende voor de organisatie van het Historisch Spektakel in 2016 en 2017. Vanaf 2020 hebben de vrijwilligers van Stichting 0486 Producties het stokje over genomen.

Meer lezen

Bereikbaarheid

Grave ligt aan de N324 en N 321, 25 minuten rijden van Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Parkeren buiten de vesting.

Meer lezen

Meer informatie

Meer lezen

Pers

Het evenement leent zich uitstekend voor reportages, interviews en beeldverslagen. Wij willen u daar zoveel als mogelijk in faciliteren. Kijk voor naslag materiaal naar onze Youtube kanaal en Flickr Beeldbank. Of neem contact op met peter@historischspektakel.nl

Meer lezen